Perhatian! Adakah anda seorang wanita yang dah penat mencuba Jana Duit Online Tetapi Tiada Satu Pun Yang Berhasil?

PERTAMA SEUMPAMANYA UNTUK WANITA !!

Segala teknik, kaedah dan rahsia besar selama ini yang disimpan rapi oleh peniaga wanita-wanita Malaysia ini bagaimana meraka buat duit di online, bagaimana magnet menarik pelanggan di internet, senjata atau tool apa yang perlu disediakan, ketahui ‘lombong pasar maya’ yang percuma untuk aktiviti jualan disamping dibantu dengan rahsia kejayaan mereka supaya anda tidak gagal akan didedahkan kepada anda dalam laman web ini satu-persatu …

 

 

Sila isikan nama dan email anda untuk mendapatkan ebook
"7 Wanita Inggeris Berjaya Dalam Bisnes Internet" ini!

(nota: sila periksa inbox email anda selepas mengisi maklumat di bawah, termasuk bahagian spam, untuk pengesahan dari emel kami)


 

 

MAAF , JANGAN KELIRU ... Kami Bukan Wakil Jual Jus Buah ........, BUKAN Produk Mlm, BUKAN kaedah belajar, BUKAN cara mudah pendapatan berganda, Atau Menawarkan Pendapatan Dengan Hanya Mengirim Sampul Surat Dan Seangkatan Dengannya..TIADA YANG TERSEMBUNYI Di Sini...

Dari Meja: Cikgu Murni
Tarikh:

Salam hormat,

Tahniah kerana anda berjaya sampai di halaman ini dan apa yang bakal anda ketahui selepas ini bakal merubah persepsi anda mengenai perniagaan online..

Seperti yang kita ketahui, perniagaan online sering kali didominasi oleh kaum lelaki. Tetapi tahukah anda sebagai wanita, potensi perniagaan online juga amat luas dan menguntungkan.

Berikut merupakan kelebihan perniagaan Online:

  • Jana Duit Mudah
  • Tak Perlu Jumpa Orang
  • Boleh Bermula Modal kosong
  • Boleh buat sambilan
  • Landasan Usahawan Berjaya
  • Pelanggan Seluruh Dunia
  • Syarikat besar pun buat begini – jenama ternama pun buat promosi begini
  • Boleh Kerja Dari Rumah
  • Banyak ‘Tool’ membantu seperti Facebook, email, twitter
  • Anak anda umur 12 tahun pun tahu guna internet, senang dipelajari.
  • Tak perlu cari downline
  • Kemudahan mengiklan online secara PERCUMA
  • Seluruh dunia boleh membeli produk anda
  • Jutaan Ringgit jualan telah dilakukan secara Online
  • Kemudahan berbankan online sudah mudah
  • Tak Perlu ada kedai Fizikal
  • Tak perlu sewa tapak niaga yang mahal
  •  Tak Perlu bina Laman Web kalau tak hendak
  • Tak perlu susah-susah cari pelanggan

dan banyak lagi kelebihan. Sebelum saya terangkan lebih lanjut mengenai peluang pernigaan online ini untuk para wanita, mari kita lihat kenapa wanita amat digalakkan untuk berniaga...

 

Sejarah Keunggulan wanita dibidang perniagaan

Kalau kita ke pasar Siti Khadijah, Kelantan kita akan melihat majoriti peniaga adalah wanita. Menurut suatu thesis oleh Amran bin Daud ( UTM ) wanita Kelantan telah mula berniaga pada abad ke 19 manakala kerja-kerja pertukangan, nelayan di kuasai lelaki .

Gambar hiasan, kredit notetangan.blogspot.com

Wanita adalah insan yang lemah lembut diluar namun kental di dalamnya..WE ARE SUPERWOMEN

Sumber : www.businessweek.com

 

Sememangnya wanita bersemangat ingin berniaga

 

Potensi Perniagaan Online Untuk Wanita

Hasil kajian carian google menunjukkan potensi yang sangat luas untuk wanita menjalan perniagaan online.

1. Kosmetik - Dalam Carian Google Perkataan Kosmetik Dicari Sebanyak 27 ribu kali.

 

2. Carian Malaysian Food Serta Nasi yang melebihi 1 Juta Carian yang membolehkan anda menjual makanan Malaysia seantero dunia.

3. Carian Tudung lebih tinggi dicari berbanding duit !!!

Adakah ini petanda potensi perniagaan TUDUNG memuncak jika dibuat secara online pada waktu ini ???

 

4. Carian Cara Menghilangkan Jerawat – Sudah tentu wanita yang paling risau dan paling rajin mencuba pelbagai produk menghilangkannya.

5. Tujuh dari 10 wanita warga luar atau bukan rakyat Malaysia yang bekerja di Malaysia yang saya temuduga menggunakan facebook.

ini bermakna peluang mendapatkan pelanggan negara luar, mereka boleh jadi ejen perniagaan Online anda.

Penat melihat statistik......lihat keratan akhbar dibawah.

 

SEJAUH MANA PERNIAGAAN ONLINE
BOLEH PERGI ?

Tengoklah sekarang order makanan Harian pun boleh guna internet sahaja..contoh mangkuktingkat.com.

Sumber / kredit kepada : mangkuktingkat.com

 

IDEA BISNESS BAGAIMANA BOLEH
DIJUAL ONLINE ?

IDEA GILA-GILA PUN BOLEH ADA PEMBELINYA ..

 Jual spek mata anjing di internet ..Doogler.com

Bosan dengan pengembaraan biasa, jom cuti-cuti pengembaraan
tengok tempat PUAKA di KL

Sumber : impressions.com.my/RelatedServ/Klshortmain/ghosts/spooksters.htm

 

MENGAPA HARGA IKLAN RIBU RINGGIT PUN ORANG SANGGUP TEMPAH?

Dibawah adalah snapshot suatu laman web berita, cuba lihat sebelah kanan( iklan banner) dan dibawah sekali ( iklan teks ). Ia adalah iklan yang ditempah. Harga sebuah iklan adalah dari puluhan hinggalah ada yang menceceah ribu ringgit seminggu atau sebulan. Mengapa mereka sanggup menempah iklan..jawapannya kerana..

PERNIAGAAN INTERNET MEMANG BERBALOI PULANGANNYA

Mereka ini ( pelabur iklan ini )adalah orang biasa seperti ANDA dan saya.

 

Wow mudahnya menjana pendapatan online, saya pergi dululah, tak sabar nak mula berniaga online!

Ops nanti dulu! Memang ramai wanita yang diluar sana berjaya menjana duit online namun ramai gagal. Antara punca-punca gagal

Tetapi ramai juga yang gagal..

Mereka gagal kerana:

  • Tidak tahu macam mana nak bermula.
  • Tidak ada tools-tools yang penting
  • Tidak ada panduan dan contoh perniagaan
  • Tidak tahu cara pemasaran Dan macam-macam lagi..

Jangan takut, anda tidak akan keseorangan. Di sini saya perkenalkan..

Wanita Niaga Online

- Rahsia Perniagaan Online Wanita -

Tahniah! Sekarang anda dah pun berada di waktu yang betul, tempat yang tepat untuk mula mengetahui rahsia perniagaan online dari peniaga wanita-wanita yang berpengalaman.

Antara kandungan ebook yang hebat ini adalah seperti berikut:

RAHSIA PERNIAGAAN ONLINE WANITA

Diantaranya : 5 Kelebihan Internet kepada wanita, Mengenalpasti produk yang sesuai , Matlamat serta mengkaji pemasaran, Pengenalan Dropship di Malaysia bagi yang tidak mampunyai produk jualan, Pembungkusan, Bagaimana menjalankannya secara sambilan dan sebagainya

 

10 MAGNET PENARIK Bisnes Online Anda

10 penarik penting ini dan sering kali diabaikan di dalam perniagaan menggunakan ONLINE menjadi antara sebab Mengapa jualan di dalam Online boleh menjadi gagal.

 

PENTING!!! 11 Perkara PATUT serta TIDAK PERLU bagi usahawan Facebook

Ramai yang menggunakan facebook secara tidak langsung untuk berniaga namun teknik yang salah menyebabkan anda kehilangan ’Friend’ dan menyebabkan orang menyampah dan Secara tidak langsung perniagaan anda kurang berjaya

 

3 KUNCI UTAMA PERNIAGAAN INTERNET?TRAFIK, PEMASARAN DAN IKLAN MENJADI RAHSIA PERNIAGAAN SUKSES

Tanpa 3 kunci ini perniagaan akan mendapat jalan yang buntu, susah berkembang. Tiga kunci ini diterperincikan untuk membantu peniaga supaya berkembang.

 

UNIK ITU BERBALOI dengan wang

Suatu masa dahulu makan ayam begitu sahaja tanpa nasi seperti KFC adalah suatu yang ganjil dan unik bagi masyarakat Malaysia namun sekarang ia suatu kebiasaan sehingga ramai menjual ayam goreng ala-ala jenama tersebut. Begitu juga penggunaan facebook, kegilaan terhadap kopi dan sebagainya.

 

 

SIAPA YANG PERLU SIRI EBOOK INI ?

Isteri dan Surirumah – membantu menambah pendapatan malahan mungkin akan melebihi pendapatan mereka yang bekerja sambil anda menjaga anak-anak anda. Anda tentu mahu membantu suami anda agar dapat mengurangkan bebannya menanggung kos sara hidup yang semakin tinggi.

Pelajar – menambah pendapatan tanpa perlu menganggu pelajaran malahan membina kebolehan ‘entrepreneurship’ ketika sedang belajar. Note : ramai usahawan terkenal bermula dari mereka belajar lagi.

Bekerja – tanpa menganggu pekerjaan anda yang sedia ada, anda boleh menambah pendapatan sambilan. Apabila anda sudah ada pendapatan sambilan yang lumayan, anda akan merasa lebih bebas untuk bersuara, tanpa perlu me’lobi’ bos.

Pekerja kilang – Selama ini anda terpaksa bekerja terpaksa overtime untuk menambah pendapatan. Belum lagi dengan persaingan dari pekerja-pekerja yang datang dari luar. Anda boleh menjana pendapatan sambilan disambing membina suatu perniagaan stabil sehingga pada satu tahap anda mungkin Tidak perlu risau kalau-kalau dibuang kerja disebabkan krisis ekonomi.

Pekerja jabatan kerajaan – Alhamdulillah anda di sektor yang selamat dari masalah di buang kerja namun dengan kos hidup yang semakin tinggi, sudah tentu anda ingin terbaik untuk keluarga anda dan anak-anak anda, dapat bayar hutang rumah, kereta ,belajar. Tiada hutang, tidur anda pasti lena.

Ibu Tunggal – memulakan perniagaan semudah ini dapat membantu anda memulihkan keyakinan dan menambah pendapatan dengan berniaga tanpa berjumpa dengan pelanggan

Siapa saya

Seorang penulis sambilan yang meminati bidang keusahawanan. Berlatar belakangkan teknikal yang juga sekali gus cuba memastikan apa yang ditulis menepati apa dan mengapa seperti mana ibarat seorang mekanik yang meneliti injin pasti cuba mengesan apa dan mengapa ia rosak. Ebook dihasilkan adalah melalui pembacaan, temubual mereka di bidang yang berkaitan dan serba sedikit pengalaman diri sendiri.

Gambar Cikgu Murni beserta Mentor, Usahawan Tersohor serta sahabat-sahabat seperjuangan dibidang ini.

Pendedahan Penting Ilmu Bisnes Online

Saya bermula menjalankan bisnes online ini secara part time sambil bekerja. Setelah saya melihat potensi dan pendapatannya , saya kini bergelar full time internet marketer. Bisnes online sememangnya mampu menjana pendapatan pada anda. Namun ia memerlukan ilmu perniagaan, strategi, pemasaran dan kekuatan dalam diri kita.

Anda cukup bertuah kerana sahabat saya Cikgu murni telah menghasilkan ebook yang mendedahkan ilmu bisnes online yang cukup penting dalam membantu anda menjana pendapatan melalui bisnes online. Ditambah lagi dengan pengalaman IM yang berjaya, memberi panduan yang cukup jelas tentang bisnes online ini. Sememangnya ebook ini diperlukan bagi mereka yang berminat memulakan bisnes online.

Ikhlas dari,


Mohd Hairul Hissam
www.resepicakoi.com

 

Membuka Minda

Dengan membaca Ebook Cikgu Murnie membuka minda saya bagaimana berniaga online sambilan walaupun saya ini masih bergelar pelajar. Tip dari hasil temuduga beliau dengan mereka yang berjaya membantu bagaimana untuk berniaga tanpa perlu tag orang lain didalam facebook. tahniah Cikgu Murnie

Ikhlas dari,


Bayyinah

 

Produk Yang Sangat Memberikan Inspirasi

Produk Rahsia Perniagaan Online Wanita merupakan satu lagi bukti bahawa wanita juga mampu menjalankan perniagaan online yang berjaya. Setelah membaca dan menelaah kesemua produk ini, terdapat satu elemen penting yang baru saya sedari dalam bahagian promosi. Kita jarang mendapat produk keluaran usahawan wanita, tetapi cikgu Murnie telah membuktikannya. Tahniah dan syabas saya ucapkan kepada beliau. Produk ini merupakan satu lagi koleksi yang perlu anda simpan untuk menimba ilmu dalam perniagaan Internet.

Ikhlas dari,


Salam Ikhlas dan Sukses Selalu
Warnnie Musah a.k.a Bluedianthus
http://www.bluedianthus.com

Baiklah Cikgu, saya berminat untuk mendapatkan ebook ini, bagaimana?

Tahniah! kerana anda berminat nak dapatkan ebook ini. Tetapi apa yang saya nak ingatkan sekarang ini adalah ebook yang saya hasilkan ini tidaklah saya beri PERCUMA. Kenapa? Kerana ebook in adalah betul-betul hasil perkongsian rahsia, teknik dan cara peniaga wanita-wanita yang telah berjaya dan jika diberikan percuma ianya menjadi tak berharga sangat pada anda walaupun ianya betul-betul boleh mendatangkan income pada anda. Namun saya juga tidak pula ingin mengaut untung semata-mata tanpa memikirkan tanggung jawab saya pada agama, bangsa dan negara....

Justeru itu saya dah fikirkan semasak mungkin dan saya bersetuju untuk berikan ebook saya ini jika anda sanggup laburkan hanya...

RM150

RM100

RM60 sahaja!

Baiklah.... Memandangkan anda memang berminat dengan ebook ini maka saya dah fikirkan satu cara menang-menang antara kita berdua... Saya tambah lagi beberapa BONUS KILLER khas untuk anda iaitu...

Tip Serta Rahsia Kejayaan 8 Usahawan Internet Wanita Melayu TERBONGKAR

Rahsia ini anda tidak akan ditemui dimana-mana buku kerana Ia adalah hasil temuduga 8 Usahawan internet wanita Malaysia yang telah berjaya di dalam bisnes online. Mereka akan membocorkan rahsia kejayaan mereka hanya kepada pembeli ebook ini.

20 Jenis Perniagaan Online
Sesuai Untuk Wanita

Jika anda masih terpingga-pingga mencari produk perniagaan maka ebook ini menghuraikan dengan ringkas tapi padat beserta contoh berkaitan mengenai 20 produk perniagaan internet.

Langkah Demi Langkah Menjual di OLX dan Mudah.my

Tanpa blog atau laman web pun anda boleh menjual di ’pasaraya maya ’ terkenal seperti mudah.my dan OLX.

Seorang Ibu berbangsa Melayu mendedahkah 14 rahsia menjana pendapatan RM10K secara tidak langsung dengan berblog dan PANDUAN berblog dan berfacebook Muslimin dan Muslimat

Mengungkap kejayaan sebenar seorang blogger wanita melayu yang menjadikan blog sebagai minat sekali gus menjana pendapatan lumayan. Juga mengandungi panduan Panduan Berblog dan Berfacebook bagi Muslimin dan Muslimat.

Rahsia Puan L....Mendapat LIKE 41 000 Kali Tanpa Paksa Di Fanpage Facebook Untuk Produk beliau

Kelebihan ’LIKE’ difacebook ? Menambah pelanggan dan jualan yang berlipat ganda sekali gus. Inilah case study beserta tips serta rahsia kejayaan sebenar seorang peniaga online yang hanya menggunakan facebook sebagai medium perniagaan. Mengandungi video beserta teks temuduga.

Langkah demi langkah membuat BLOG JUALAN secara asas

Bagi yang tidak tahu langsung membuat blog untuk tujuan jualan, kami tunjukkan langkah demi langkah blog jualan secara asas.

KELEBIHAN EBOOK INI

  • Mempunyai siri ebook yang penting di dalam menjayakan perniagaan diinternet
  • Disampaikan berserta contoh supaya pembaca tidak teraba-raba
  • Mengupas rahsia-rahsia daripada pengalaman sebenar usahawan wanita internet MALAYSIA yang berjaya supaya anda tidak gagal.
  • ‘Tool yang boleh membantu mereka yang tidak tahu dimana hendak bermula ‘
  • Memberi contoh serta penerangan jelas 20 produk /perkhidmatan yang sesuai untuk diniagakan.

PANDANGLAH DENGAN MATA HATI

Suatu Kajian dibuat di luar negara pada sekumpulan orang tua yang sudah berumur dan di dapati :

  • 1% Sahaja kaya raya
  • 4% Adalah selesa
  • 5% Masih perlu bekerja kerana tidak ada pilihan
  • 54% Bergantung kepada keluarga atau kerajaan untuk hidup
  • 36% Telah meninggal dunia
  • Kebanyakan yang terdiri dari 1% dan 4% adalah mereka yang BERNIAGA.

Bagaimana kehidupan hari tua kita nanti ? Adakah masih bekerja kerana hutang yang belum habis dibayar ? atau anda ingin memastikan yang diri anda telah bersedia Sekarang...

Anda hanya perlu klik butang tempahan dibawah dan dengan itu anda dah pun bergerak ke arah kejayaan.

Ikhlas,



admin: www.wanitaniagaonline.com

P.S Peluang untuk merubah nasib anda sebagai wanita yang sering GAGAL di dalam perniagaan online ini telah pun saya sediakan khas untuk anda tak kira anda baru dalam bidang ini atau tidak.

P.S.S Anda tidak akan mendapati panduan seperti ini di mana-mana. Panduan ini merupakan yang PERTAMA seumpamanya untuk wanita. Dapatkan Sekarang!

Sekalung penghargaan kepada mereka yang bekerjasama di dalam penerbitan ebook ini:

Umm_Anas : Website : www.homechoc.com; Puan Nor Azmahani : www.jualtudung.com, Puteri Nurhayati: www.yatiandstitch.com; Pn. Lynn: wanitaniaga.com Puan Mazlina : www.mybabycomel.com; Puan Aishah Othman : aipartyntoys.blogspot.com, Siti Jamilah Abdul aim, Puan Siti Mazni : Comel Preloved